Multi Ch. Telling Tails Told You First

Geboren: 08-08-2008 HD-A / ED-Vrij / CEA DNA-Drager

Nederlands Jeugd, Nederlands Veteraan, Nederlands, Duits VDH,

Duits Club en Rheinland Sieger 2010

Onze eerste zelf gefokte Telling Tails Bearded Collie is Disney.

Zij is een prachtig zwart teefje en eerstgeborene uit het eerste nest van onze Kayley en moest dus wel blijven. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Ze heeft vanaf dag 1 deel uitgemaakt van ons gezin. Ze is een lieverd die zo nu en dan haar ondeugende momenten heeft. Ze is komisch, vrolijk, heel zachtaardig, is een knuffel eersteklas en een echte schoothond.  We zien veel van haar moeder terugkomen in Disney's uitstraling en karakter. 

Disney heeft uitstekend gepresteerd op show, ze is Multi Kampioen geworden, daar zijn we apetrots op!

Ook was ze actief in de behendigheidssport wat we sinds kort vanwege een blessure hebben moeten beëindigen en in de gehoorzaamheid. Ze vond het allebei echt geweldig om te doen!!! In de gehoorzaamheid heeft ze bij de FHN het diploma SHH en GGB behaald. Onlangs zijn we gestart met de sport hoopers en hopelijk kunnen we daar nog een poosje mee doorgaan.

Foto's en video's van Disney's activiteiten zijn in de submenu's terug te vinden. Met veel plezier kijken we er met enige regelmaat op terug!

Disney heeft 2 prachtige nestjes gehad met elk 6 pups. Haar eerste nestje was in 2012 met Howard (Ch.Malandex Xactly Right for Kemelstowe) en haar tweede in 2014 met Rodney (Rembrand Rum and Coke). Disney heeft haar genen super door gegeven, haar kinderen zijn onmiskenbaar echte "Disneys" in zowel uiterlijk als hun fantastische karakters. Onder het kopje TT nesten en TT in actie zijn de prachtige kids van Disney terug te zien.

Een van haar prachtige dochters Belle heeft bij ons in 2016 een nestje gehad. Dus Disney is inmiddels ook een trotse oma van een 5-tal prachtige kleinkinderen. Disney is nu te oud om nog een nestje te mogen hebben maar ze geniet enorm van het grootmoederschap en is altijd bij de pupjes in de ren te vinden.

Deze dame is er echt een uit duizenden en we hopen nog heel erg lang plezier van haar te hebben!     

© 2023 by Telling Tails. Proudly created with Wix.co

Wildenberg 56

2716NG Zoetermeer

0031 (0) 79 3 515 224

tellingtails@live.nl

  • White Facebook Icon
  • Facebook Social Icon