Welkom op onze website!

 

Sinds 2001 zijn wij de trotse bezitters van een Bearded Collie. Daarvoor hebben we al verschillende honden gehad, maar nooit eerder dit ras.

We vielen op de Bearded Collie vanwege het lieve karakter, de altijd aanwezige vriendelijkheid, vrolijkheid en het bijzonder mooie uiterlijk.

"No-Nonsense's Allpurpose" (Lindsey) is onze eerste beardie en eenmaal besmet met dit beardievirus kwam er in 2005 een lief en mooi teefje bij, Multi Kampioen "Lovely Miracle Kayley of Magic Mika" (Kayley). Kayley heeft zich op gebied van show en behendigheid al flink bewezen!

Op 08-08-08 is onze eerste Telling Tail geboren: "Telling Tails Told You First" (Disney), een prachtige dochter van onze Kayley waar we stapelgek op zijn. Ze is inmiddels Nederlands Kampioen, Nederlands Jeugdkampioen, Rheinlandsieger, Duits VDH en Duits Club Kampioen en heeft zo al meermalen geweldig gepresteerd! Ook zij is nu actief in de gehoorzaamheid en behendigheid. En eind 2012 heeft zij haar eerste nestje gekregen, 6 prachtige puppies van Howard en in 2014 ook 6 mooie puppies samen met Rodney.

Op 16 januari 2012 is onze jongste beardie, Molly geboren "Telling Tails Million Dollar Baby", de dochter van Kayley en dus halfzus van Disney. Zij is niet dol op shows maar op de paar shows waar zij aan heeft meegedaan heeft ze super gepresteerd. Het liefst sport ze, gehoorzaamheid en vooral behendigheid waarmee ze dit jaar officieel is gestart op wedstrijden. We genieten van deze fanatieke dame.

Op deze website leest u alles over onze Bearded Collies, wat ze meemaken, de shows, sport, foto's en nog veel meer.

We zijn lid van de Nederlandse Bearded Collie Club en fokken volgens diens fokreglementen.

We zouden het erg leuk vinden als u een berichtje achterliet op ons gastenboek!

Veel plezier op onze website en wie weet tot gauw!

 

Marieke van Wouw en Bep van Wouw-van Geest

Dikke beardieknuffels van Disney, Kayley, Lindsey en Molly !

 

 

 

 

Wij zijn lid van:

 

© 2011 Mijn-eigen-website.nl